NIEUW: CoCoa Raw Chocolate

 

CoCoa Chocolade: Raw, VEGAN en 100% Bio kwaliteit!

CoCoa wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnorm en het Bean-to-Bar principe. Zo houdt CoCoa de volledige controle over het productieproces. CoCoa importeert de cacao bonen zelf, direct uit Peru, en maakt haar chocolade producten op ambachtelijke wijze in haar eigen banketbakkerij.


Het handmatige proces vindt plaats bij temperaturen onder de 45 °C – zo blijft de kwaliteit van de chocolade optimaal en is er geen afbraak van de waardevolle enzymen en mineralen, zoals Magnesium, van de cacaoboon. CoCoa is verkrijgbaar in 15 verschillende soorten, van repen pure chocolade tot chocolade snacks gevuld met onder andere amandelen, gojibessen en vijgen.

CoCoa:
- Biologisch
- Vegan: zuivelvrij
- Glutenvrij en sojavrij
- Gezoet met kokosbloesemsuiker
- RAW / ongeroosterde chocolade

Met CoCoa beleef je de pure smaak van echte chocolade.

 

CoCoa Flyer 2 CoCoa Flyer 1

 

Klik hier en ontdek deze heerlijke chocolade.