Nieuws

Rabenhorst brengt balans in elke slok met deze nieuwe puur biologische sap, zorgvuldig samengesteld uit geselecteerde fruitsoorten. De harmonie wordt versterkt door infusies van kamille, citroenmelisse en passiebloemkruid. Deze perfecte combinatie biedt niet alleen een verrukkelijke smaak, maar ook een natuurlijke bron van welzijn.

Al die gezellige feestdagen komen nu snel dichterbij! Wat is er nou leuker dan een mooie geschenkset cadeau te krijgen of te geven?! Verras je geliefde, moeder, vriend, vriendin of jezelf met bijvoorbeeld een heerlijke set eau de toilette, parfum of haarmaskers in een mooie cadeauverpakking!

Met deze items kun je je klaar maken voor de feestdagen... de haarcollectie van invisibobble en Tangle Teezer Benelux ! Deze handige haaritems zijn speciaal gemaakt om je haar minder te beschadigen en mooi en gezond te houden.

Tip voor de Sint: Ook super leuk als schoencadeautje!

How Cute! Warmies® magnetronknuffels zijn de ideale vervangers voor warm waterkruiken.

Deze magnetronknuffels zijn gevuld met speciale granen en lavendel of andere kruiden.

Een koortslip is niet alleen een lelijk gezicht, maar is ook vaak erg pijnlijk. De symptomen die ermee gepaard gaan, zoals een branderig gevoel, tintelingen, jeuk of huidspanning, kunnen meteen al bij het eerste gebruik van Herpotherm worden verzacht.

Pagina 1 van 14