Diever verwelkomt DBB drogist

DBB drogisterij Diever

Ook Diever maakt zich op voor een gloednieuwe DBB Drogist. Op 25 juni heropent Drogisterij Diever na een grondige transformatie haar deuren als DBB. Hiermee is de drogisterij weer helemaal van deze tijd.

Al jaren is Ingrid Stuifzand de trotse eigenaresse van deze drogisterij, gelegen in het pittoreske en toeristische dorp Diever. Met een bevolking van 2700 inwoners en een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen, is Diever een trekpleister voor toeristen vanwege haar prachtige wandel- en fietsroutes, historische Hunebedden, Nationale parken en het onderduikershol uit de Tweede Wereldoorlog.

DBB Drogist Diever is helemaal in lijn gebracht met de drie kernwaarden van DBB:

  • Bewust Laag: A-merken tegen vaste lage prijzen, herkenbaar in de winkel aan de gele kaartjes;
  • Bewust Goedkoop: Profiteer van onze folders boordevol aantrekkelijke aanbiedingen en waardevolle informatie, duidelijk aangegeven met de roze 'AKTIE' kaartjes;
  • Bewust Beter: Ons assortiment wordt continu uitgebreid met producten met meerwaarde, waardoor klanten meer keuze hebben en verantwoorde keuzes kunnen maken tijdens het winkelen.

Ingrid deelt vol enthousiasme haar keuze voor UniPharma en DBB drogist: "Met de steun en het onderscheidende karakter van DBB drogist hebben we meer tijd voor onze klanten en kunnen we ons concentreren op deskundig en gezond advies. Ik zie DBB Drogist als een welkome en frisse toevoeging aan de lokale gemeenschap van Diever”.

UniPharma wenst Ingrid en het team van DBB Diever veel succes in haar vernieuwde winkel.

Deel op social media