Dwingeloo verwelkomt DBB drogist

DBB drogist de Brink

Op 10 april is drogisterij de Brink te Dwingeloo heropend, Michelle van Eck maakt de overstap van DA naar DBB.

Inmiddels is Michelle al 15 jaar de trotse eigenaresse van Drogisterij de Brink, de winkel die ze destijds heeft overgenomen van haar voormalig werkgever. De drogisterij is gevestigd in het prachtige Dwingeloo, een sfeervol vakantiedorp met 4150 inwoners is zomers het grootste dorp van Nederland en verwelkomt jaarlijks 250.000 bezoekers.

15 jaar geleden heb ik de drogisterij overgenomen van mijn voormalig werkgever en vanaf  10 april de overstap gemaakt van DA naar DBB drogist. Deze keuze was zorgvuldig overwogen en toch nogal abrupt verlopen. De beslissing om over te stappen naar DBB drogist werd voornamelijk ingegeven door de aanzienlijk lagere kosten en een volledige, onderscheidende ondersteuning. Het vooruitzicht om weer echt ondernemer te zijn, speelde ook een belangrijke rol.”

Ik ben ervan overtuigd dat deze overstap ons ten goede zal komen en kijk uit naar de toekomst, de samenwerking met UniPharma en ondersteuning van DBB drogist. Mijn passie voor het vak en toewijding aan mijn klanten blijven onveranderd en kijk vol vertrouwen naar de voordelen die dit met zich mee zal brengen voor de drogisterij en onze gewaardeerde klanten.                        

UniPharma wenst Michelle en het team van drogist Dwingeloo veel succes in haar vernieuwde winkel.

Deel op social media