Bikini-alarm! Nooit meer irritatie-bultjes na het scheren met Avoyd!

We mogen ons weer in onze bikini’s hijsen. Scheeralarm gaat af, hoewel velen onder ons zich het hele jaar wel zullen scheren of ontharen. Ikzelf houd het ook gewoon bij. Tegenwoordig met alle handige kant-en-klaar scheermesjes is het onder de douche zo gebeurd.

Maar hebben jullie ook wel eens last van irritatie of rode bultjes na het scheren? Dat hoeft helemaal niet! Avoyd heeft een lijn ontwikkeld dat niet alleen verlichtend en verkoelend werkt na het scheren of ontharen, maar ook scheerirritatie en ingegroeide haartjes tegengaat. De Original is een roll on serum dat helpt huidirritaties, zoals ingegroeide haren, scheerirritaties en scheerbultjes, na elke vorm van ontharing te kalmeren. Avoyd Original is perfect voor gezicht en lichaam en geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Je brengt Avoyd Original direct na het scheren of ontharen aan, of makkelijker gezegd je rolt over de geschoren of onthaarde huid heen, en het resultaat is verbluffend. Geen huidirritatie in welke vorm dan ook is te zien! Dus geen rode bikinilijn meer, dat is allemaal verleden tijd.

Voor de gevoelige huid heeft Avoyd de Avoyd Bikini Bliss, dat in combinatie met de Avoyd Original kan worden aangebracht.

Mijn tip: scheer altijd eerst met de haargroei mee en gebruik een schone en scherpe mesjes.

Deel op social media